Dolgozunk...
 
NEGA 97

Referenciáink

Vecsés Város Önkormányzata, BIBUS / 2014

A BIBUS projekt a Vecsés iroda és raktárépület beruházásához kapcsolódó projekt managementi feladat ellátása beruházás lebonyolítással és műszaki ellenőrzéssel.

A tárgyi projekt műszaki tartalma:
Egy földszint + egyszintes iroda épület (2 x 300 m2 és egy egyszintes raktárcsarnok 1000 m2) megvalósításánál - hrsz. 0174/92 - a kivitelezéssel kapcsolatos engedélyeztetési feladatok támogatása, teljes körű lebonyolítói (beruházási műszaki menedzsmenti) és műszaki ellenőri feladatok biztosítása az alábbi részletezés szerint:

• Az előzetesen, a Megbízóval közösen meghatározott projekt célok rögzítése megvalósítási ütem meghatározásával. A kivitelezési feladatok koordinálása a projekt megvalósulási szakaszában, a Megbízó igénye szerinti jelentések és döntést előkészítő anyagok előterjesztése rendszeres tájékoztatással. Kooperációs megbeszélések szervezése és megfelelő dokumentálása, javaslattétel a pénzügyi kifizetésekre, dokumentumok rendezésére.
• Közreműködés a megrendelői igények (specifikációk) kidolgozásában.
• Kapcsolattartás a hatósági jogkörben eljáró, illetve érintett szervezetekkel, engedélyeztetésnél, közműegyeztetéseknél, külön Megbízói meghatalmazás alapján.
• Kivitelező és/vagy Generálkivitelező kiválasztása szükség szerint előminősítéssel együtt (pályáztatás), közreműködés a külső vállalkozói szerződések előkészítés megkötésében.
• Műszaki ellenőri feladatok ellátása szakágakként.
 
Az oldalt készítette: Lunir.hu